Catering

Pakiety skalkulowane są dla grup około 10 os. W ramach jednego pakietu, warianty można dowolnie miksować (cena może wtedy ulec zmianie) lub prosić o indywidualną wycenę - jadłospis korzystając z wszystkich opcji/rodzajów zimnych przekąsek dostępnych w całym menu.


Istnieje możliwość zamówienia zup oraz ciepłych dań podawanych w podgrzewaczach lub serwowanych. 

 

Party Boat BLACK 10 osób – 140,00 zł

Wariant 1 - vege

1. Eleganckie kanapki bankietowe z: (10 szt.)

  • serami, świeżymi warzywami,
  • paluszkami krabowymi, serem blue, serem Maskarpone,
  • ogórkiem, winogronami, avocado, Mozzarellą, świeżą bazylią, oliwką

2. Julieny ze świeżych warzyw, z dipem jogurtowo –ziołowym(5 porcji)                          

3. Diablotka maślana zapiekana z parmezanem i ziołami (5 porcji)
     (pikantny  paluch własnego wypieku z ziołami i parmezanem)

4. Kotleciki marchewkowe z pestkami dyni i pietruszką (10 porcji)
     - dip jogurtowo - koperkowy               

               

Wariant 2

1. Eleganckie kanapki bankietowe z: (10 szt.)  

  • szynką, łososiem, salami, indykiem, serami, świeżymi warzywami,
  • paluszkami krabowymi, serem blue, serem Maskarpone,
  • ogórkiem, winogronami, avocado, Mozarellą, świeżą bazylią, oliwką
  • pieczonym schabem i żurawiną, kaparami

2. Pizzerynki mini Toscana (5 porcji)
      (sos pomidorowy, ser, salami, rucola, pomidor, oregano)

3. Wrapy mini podpiekane z szynką parmeńską, pomidorem i parmezanem (10 porcji)

4. Koreczki z: (10 szt.)

      (salami, kabanosem i z oliwką, serem Dor Blue, winogrona, pomidorki Cherry)

 

Wariant 3

 

1. Bruszetta (10 porcji)
    (kromka chleba włoskiego zapiekanego z serem, pomidory, mozzarella i pesto)

2. Pizzerynki mini Capricciossa (5 szt.)  
    (sos pomidorowy, ser, pieczarki, szynka, kukurydza, papryka,  oregano)

3. Pieczarki faszerowane z boczkiem (10 porcji)

4. Szaszłyczki Piri – Piri (10 szt.)  
    
(szaszłyczki mięsne nadziewane piri-piri, warzywa marynowane)

 

Party Boat WHITE 10 osób – 240,00 zł

Wariant 1 - vege

1. Pieczone plastry buraka (10 porcji)  
    -z mozzarellą i dipem pietruszkowym (100g)

2. Faszerowane pieczarki z farszem ze szpinaku i sera gorgonzola (10 porcji)   

3. Tartaletki z suszonymi pomidorami, rukolą i kaparami (10 porcji)     

4. Hummus ze smażoną cukinią i czosnkowymi grzankami (10 porcji) 

 

Wariant 2

1. Grissini parmeńskie (10 porcji) 
    (włoskie paluchy zawijane szynką parmeńską)

2. Roladki z grillowanej cukinii z serem feta i suszonym pomidorem (10 porcji)  

3. Greckie souvlaki (10 porcji)
    - Tradycyjne tzatziki (20g)                                   

4. Połówki jajek faszerowane różnym nadzieniem (10 porcji)
    (2połówki/porcja)                    

 

Wariant 3

1. Wrapy podpiekane z hummusem, grillowaną cukinią i roszponką (10 szt.) 

2. Tatar z łososia aromatyzowany chilii (10 porcji)
    (z dodatkiem sosu sojowego i selera naciowego - wersja koktajlowa)            

3. Trójkąciki z sera camembert z winogronami i orzechami włoskimi (10 porcji) 

4. Szparagi w otoczce wędzonej polędwicy na toście (10 porcji) 

 

Party Boat GREY 10 osób - 340,00 zł

Wariant 1 - vege

1. Grzanki z karmelizowanymi grzybami i awokado (10 porcji) 

2. Saszetka z ciasta pół kruchego z camembertem i żurawiną (10 porcji) 

3. Roladki z grillowanej cukinii nadziewane kozim serem (10 porcji) 
    (posypane zieloną cebulką)

4. Pizzerinki z papryczkami piccadillo i wędzonym serem  (10 porcji) 

5. Wykwintna patera z owocami (100g) (10 porcji) 
    (melon, winogrona, mango, avocado; sezonowo: arbuz, truskawki) 

 

Wariant 2

1. Roladka z szynki Bresaola na musie z malin z czarną oliwką (10 porcji) 

2. Pomidor faszerowany serem kozim i pieprzem cytrynowym (10 porcji) 

3. Saszetka: szynka parmeńska z suszonymi pomidorami, kozim serem i oliwkami (5 porcji)   

4. Łosoś marynowany w koprze i soli morskiej Gravlax (10 porcji) 

5. Wykwintna patera z owocami (100g) (5 porcji) 
 (melon, winogrona, mango, avocado; sezonowo: arbuz, truskawki) 

 

 

 

Party Boat SILVER 10 osób – 120,00 zł

Wariant 1

 1. Eleganckie kanapki bankietowe z:       (10szt.)

  • szynką, łososiem, salami, indykiem, serami, świeżymi warzywami,
  • paluszkami krabowymi, serem blue, serem Maskarpone,
  • ogórkiem, winogronami, avocado, Mozarellą, świeżą bazylią, oliwką
  • pieczonym schabem i żurawiną, kaparami

2. Mini  pizzerynki Toscana (5 szt.) 
      (sos pomidorowy, ser, salami, rucola, pomidor, oregano)

3. Sałatka grecka z fetą (50 g) (5 porcji)
      sałaty mix, pomidor, ogórek, papryka, ser feta, oliwki, cebula czerwona, zioła
 

4. Koreczki z salami, kabanosem i z oliwką, serem Dor Blue, winogrona, pomidorki Cherry (10szt.)

 

Wariant 2

1. Bruszetta zapiekana z serem z różnymi dodatkami (5 porcji)

    (kromka chleba włoskiego zapiekanego z serem, pomidory, mozzarella, pasty, oliwki,   ogórek zielony, jajko, tuńczyk, papryka, indyk, krewetki koktajlowe)

2. Mini pizzerynki Capricciossa (5 szt.)
    (sos pomidorowy, ser, pieczarki, szynka, kukurydza, papryka,  oregano)

3. Sałatka Madera (50 g) (5 porcji)
    (sałata lodowa, brokuły, cykoria, oliwki, papryka, ogórek świeży, sosy)

4. Mini szaszłyki z kurczaka (20g) (10 szt.)                                               

 

Wariant 3

1. Eleganckie kanapki bankietowe z:      (10 szt.)

  • szynką, łososiem, salami, indykiem, serami, świeżymi warzywami,
  • paluszkami krabowymi, serem blue, serem Maskarpone,
  • ogórkiem, winogronami, avocado, Mozarellą, świeżą bazylią, oliwką
  • pieczonym schabem i żurawiną, kaparami

2. Mini pizzerynka Norweska (5 szt.)    

(sos szpinakowy, ser, łosoś wędzony, kapary, rucola, oliwki)      

3. Mini wrapy podpiekane ze szpinakiem i fetą  (5szt.)  

4. Szaszłyczki Piri – Piri (10szt.)
    (szaszłyczki mięsne nadziewane piri-piri, warzywa marynowane)

 

Party Boat GOLD 10 osób – 220,00 zł

Wariant 1

1. Grissini parmeńskie (10szt)
     (włoskie paluchy zawijane szynką parmeńską)

2. Roladki z grillowanej cukinii z serem feta i suszonym pomidorem (10szt.)
 

3. Zielone wieżyczki ogórkowe nadziewane sałatką nicejską garnii (10szt.)
 

4. Sakiewki z ciasta filo z orientalną wieprzowiną na konfiturze z czerwonej cebuli (5szt.)   

5. Połówki jajek faszerowane różnym nadzieniem (5 porcji)
   (2połówki/porcja)                                    

 

Wariant 2

1. Zapiekanka z kozim serem i dżemem z czerwonej cebuli serwowana na rucoli (10szt.)           

 2. Łódeczki z cykorii z sałatką krabową i dressingiem Wasabi (10szt.)   

 3. Coctail z kurczaka ze świeżymi warzywami (10szt.)    
    (wyporcjowany)

 4. Tatar z łososia aromatyzowany chilii z dodatkiem sosu sojowego i selera naciowego (wersja koktajlowa) (5 porcji)

5. Trójkąciki z sera camembert z winogronami i orzechami włoskimi (5 porcji)

 

Wariant 3

1. Grissini parmeńskie (10szt.)    
    (włoskie paluchy zawijane szynką parmeńską)

2. Kulki z koziego sera otulone w pestkach dyni i słonecznika na konfiturze z malin (10szt.)       

3.  Mini Capri (10szt.) 
   (pomidor coctailowy z mozzarellą, szczypior dekoracyjny)  

4. Quesadillas (100g) (5szt.)  
 (tortilla z serem topionym)                     

5. Marynowane oliwki z rozmarynem, chili i filecikami ze świeżej pomarańczy (5szt.)   (100g)      

 

Party Boat PLATINUM 10 osób - 320,00 zł

Wariant 1

1. Roladka z szynki Bresaola na musie z malin z czarną oliwką (10szt.) 

 2. Koktajl Posejdona Garnirowany krewetką tygrysią (80g) (10szt.) 
    (krewetki zimowe, melon, ser kozi, sos koktajlowy wyporcjowane w pucharkach)

3. Pomidor faszerowany serem kozim i pieprzem  (10szt.)   

 4. Wykwintna patera z owocami (100g) (10szt.)  
    (melon, winogrona, mango, avocado; sezonowo: arbuz, truskawki) 


 

Wariant 2

1. Saszetka: szynka parmeńska z suszonymi pomidorami, kozim serem i oliwkami (10szt.)                                                                                                   

2. Kompozycja przysmaków włoskich na platerze (10 porcji) 
     (salami 3 rodzaje, prosciutto, sery pleśniowe, oliwki, papryki grillowane, bakłażan , cukinia grillowane  karczochy marynowane posypane parmezanem)

3. Śledź korzenny serwowany w płatkach cytryny i oleju (10szt.)      

4.  Julieny świeżych warzyw z dipem jogurtowo- ziołowym (10szt.)  

 

Wariant 3

1. Saszetka z szynką parmeńską, figami i kozim serem (10szt.)   

2.  Łosoś marynowany w koprze i soli morskiej Gravlax (10szt.) 

3.  Sałatka z pomidora i cebuli z solą morską i sokiem z limonki (50g) (10 porcji)

4. Chipsy owocowe i owoce kandyzowane (10 porcji)
    (banany, jabłka, śliwki, winogrona, żurawina, morele, ananas)