Catering

Pakiety skalkulowane są dla grup około 10 os. W ramach jednego pakietu, warianty można dowolnie miksować (cena może wtedy ulec zmianie) lub prosić o indywidualną wycenę - jadłospis korzystając z wszystkich opcji/rodzajów zimnych przekąsek dostępnych w całym menu.


Istnieje możliwość zamówienia zup oraz ciepłych dań podawanych w podgrzewaczach lub serwowanych. 

 

Party Boat SILVER 10 osób – 100,00 zł

Wariant I

  1. Eleganckie kanapki bankietowe (10 szt.) z:
  • szynką, łososiem, salami, indykiem, serami, świeżymi warzywami,
  • paluszkami krabowymi, serem blue, serem Maskarpone,
  • ogórkiem, winogronami, avocado, Mozarellą, świeżą bazylią, oliwką
  • pieczonym schabem i żurawiną, kaparami
  1. Pizzerynki mini Toscana (5 szt.)

(sos pomidorowy, ser, salami, rucola, pomidor, oregano)

  1. Sałatka grecka z fetą  (50 g) - wyporcjowana (5 porcji)

(sałaty mix, pomidor, ogórek, papryka, ser feta, oliwki, cebula czerwona, zioła)

  1. Koreczki (10 szt.) z:

(salami, kabanosem i z oliwką, serem Dor Blue, winogrona, pomidorki Cherry)


 

Wariant II

  1. Bruszetta zapiekana z serem z różnymi dodatkami (5 porcji)

(kromka chleba włoskiego zapiekanego z serem, pomidory, mozzarella, pasty,

oliwki, ogórek zielony,

jajko, tuńczyk, papryka, indyk, krewetki koktajlowe)

  1. Pizzerynki mini Capricciossa (5 szt.)

(sos pomidorowy, ser, pieczarki, szynka, kukurydza, papryka,  oregano)

  1. Sałatka Madera (50 g) - wyporcjowana (5 porcji)

(sałata lodowa, brokuły, cykoria, oliwki, papryka, ogórek świeży, sosy)

  1. Mini szaszłyki z kurczaka (20g) - (10 szt.)

 

Wariant III

  1. Eleganckie kanapki bankietowe (10 szt.) z:
  • szynką, łososiem, salami, indykiem, serami, świeżymi warzywami,
  • paluszkami krabowymi, serem blue, serem Maskarpone,
  • ogórkiem, winogronami, avocado, Mozarellą, świeżą bazylią, oliwką
  • pieczonym schabem i żurawiną, kaparami
  1. Pizzerynki mini Norweska (5 szt.)

(sos szpinakowy, ser, łosoś wędzony, kapary, rucola, oliwki)      

  1. Wrapy mini podpiekane ze szpinakiem i fetą (5 porcji)
  2. Szaszłyczki Piri – Piri (10 szt.)

            (szaszłyczki mięsne nadziewane piri-piri, warzywa marynowane)

 

Party Boat GOLD 10 osób – 200,00 zł

Wariant I

  1. Grissini parmeńskie (10 porcji)

                (włoskie paluchy zawijane szynką parmeńską)

  1. Roladki z grillowanej cukinii z serem feta i suszonym pomidorem (10 porcji)
  2. Zielone wieżyczki ogórkowe nadziewane sałatką nicejską garnii (10 porcji)
  3. Sakiewki z ciasta filo z orientalną wieprzowiną na konfiturze z czerwonej cebuli (5 porcji)
  4. Połówki jajek faszerowane różnym nadzieniem (2 połówki/porcja) (5 porcji)   

 

Wariant II

  1. Zapiekanka z kozim serem i dżemem z czerwonej cebuli serwowana na rucoli (10 szt.)
  2. Łódeczki z cykorii z sałatką krabową i dressingiem Wasabi (10 porcji)
  3. Coctail z kurczaka ze świeżymi warzywami - wyporcjowany (10 porcji)
  4. Tatar z łososia aromatyzowany chilii z dodatkiem sosu sojowego i selera naciowego – wersja koktajlowa (5 porcji)
  5. Trójkąciki z sera camembert z winogronami i orzechami włoskimi (5 porcji)

 

Wariant III

  1. Grissini parmeńskie (10 porcji)

                (włoskie paluchy zawijane szynką parmeńską)

  1. Kulki z koziego sera otulone w pestkach dyni i słonecznika
    na konfiturze z malin (10 porcji)
  2. Mini Capri (10 porcji)
    (pomidor coctailowy z mozzarellą, szczypior dekoracyjny)  
  3. Quesadillas (100g) (tortilla z serem topionym): (5 porcji)
  4. Marynowane oliwki z rozmarynem, chili i filecikami  ze świeżej pomarańczy (100g): (5 porcji)

 

Party Boat PLATINUM 10 osób - 300,00 zł

Wariant I

  1. Roladka z szynki Bresaola na musie z malin z czarną oliwką (10 porcja)
  2. Koktajl Posejdona Garnirowany krewetką tygrysią (80g) (10 porcji)

– wyporcjowany w pucharkach

 (krewetki zimowe, melon, ser kozi, sos koktajlowy)

  1. Pomidor faszerowany serem kozim i pieprzem (10 porcji)
  2. Wykwintna patera z owocami (100g): (10 porcji)

(melon, winogrona, mango, avocado; sezonowo: arbuz, truskawki) 

 

Wariant II

  1. Saszetka: szynka parmeńska z suszonymi pomidorami, kozim serem i oliwkami (10 porcji)
  2. Kompozycja przysmaków włoskich na platerze - wyporcjowane (10 porcji)

(salami 3 rodzaje, prosciutto, sery pleśniowe, oliwki, papryki grillowane, bakłażan , cukinia grillowane  karczochy marynowane posypane parmezanem)

  1. Śledź korzenny serwowany w płatkach cytryny i oleju (10 porcji)
  2. Julieny świeżych warzyw z dipem jogurtowo – ziołowym (10 porcji)
     

Wariant III

  1. Saszetka: szynka parmeńska z figami i kozim serem (10 porcji)
  2. Łosoś marynowany w koprze i soli morskiej Gravlax (10 porcji)
  3. Sałatka z pomidora i cebuli z solą morską i sokiem z limonki  (50g) – wyporcjowane (10 porcji)
  4. Chipsy owocowe i owoce kandyzowane (10 porcji)

(banany, jabłka, śliwki, winogrona, żurawina, morele, ananas)